Καλέστε μας στο 11180 Κλείστε ραντεβού
Τώρα!
Το ΚΤΕΟ ECOCHECK σας ενημερώνει πως με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), αναστέλλεται η λειτουργία όλων των ΚΤΕΟ από το Σάββατο 07/11/2020 έως και τις 30/11/2020 για λόγους δημόσιας υγείας που αφορούν τον κίνδυνο διασποράς του κορωναϊού Covid-19. Επίσης, σε ότι αφορά τον Τεχνικό Έλεγχο των οχημάτων που λήγει σε αυτό το διάστημα, έχει δοθεί παράταση 45 ημερών για όλους τους ελέγχους ΚΤΕΟ, ΚΕΚ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΥΣ!!

Προνομιακές Κάρτες Υγείας "Ecocheck Care" με κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ

 ECOCHECK νοιάζεται για όλους εσάς και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε προσφέροντας σας μοναδικά προνόμια. Δημιούργησε την Κάρτα Υγείας "Ecocheck Care" παρέχωντας σε όλη την οικογένεια σας παροχές υγείας 

Πρωτοβάθμια Περίθαψη

  • CHECK UP: ΔΩΡΕΑΝ προγραμματισμένο ετήσιο Check Up: Γενική αίματος, Γενική ούρων, ΤΚΕ, Σάκχαρο, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, SGOT, SGPT, ουρία, κρεατινίνη
  • ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ: ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ επισκέψεις στους Ιατρούς του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών μόνο με 10 ευρώ.
  • ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ επισκέψεις σε γιατρούς κατόπιν ραντεβού για τις ειδικότητες του Παθολόγου, Γενικού Χειρουργού, Ουρολόγου, Ορθοπεδικού (20€), Καρδιολόγου και Πνευμονολόγου μόνο με 10€ .
  • ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ διαγνωστικές εξετάσεις χωρίς ΕΟΠΥΥ με τιμές Δημοσίου (ΦΕΚ).
  • ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ: Προνομιακή τιμή για περιστατικά χωρίς Ιδιωτική ασφάλεια, με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ για γαστροσκόπηση συμπεριλαμβανομένου clo test και για  κολονοσκόπηση.

​Δευτεροβαθμια Περίθαλψη​

  • ΝΟΣΗΛΕΙΑ: Έκπτωση στην νοσηλεία έως 20% επί του ιδιωτικού τιμοκατάλογου για περιστατικά με ή χωρίς Ιδιωτική ασφάλιση.
  • ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ: ΔΩΡΕΑΝ διακομιδή με το ασθενοφόρο προς την Κλινική σε περίπτωση που προκύψει νοσηλεία.

​ Πατήστε εδω για να δείτε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις