Καλέστε μας στο 11180 Κλείστε ραντεβού
Τώρα!

Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Μοσχάτο, Ρέντη, Καλλιθέα, Φάληρο, Ταύρος

Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Μοσχάτο, Ρέντη, Καλλιθέα, Φάληρο, Ταύρος

Ι.ΚΤΕΟ ecocHecK,  “Κοντά σας όσο ποτέ!”

Τo Ι.ΚΤΕΟ ecocHecKείναι κοντά σας και έχει σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο του Τεχνικού Ελέγχου καινοτομώντας και θέτοντας πρότυπα που καθορίζουν ένα άλλο επίπεδο εξυπηρέτησης. Δημιουργούμε!

 

Το Ι.ΚΤΕΟ ecocHecλειτουργεί σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αττικής, στην Λεωφόρο Πειραιώς 38, στο Μοσχάτο. Η κομβική του θέση, μεγιστοποιεί τις ευκαιρίες κυκλοφοριακής διασύνδεσης προσφέροντας εγγύτητα τόσο στην πόλη της Αθήνας όσο και του Πειραιά ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την προνομιακή σύνδεση με ένα ευρύ δίκτυο περιοχών που περιλαμβάνουν το Μοσχάτο, τον Ταύρο, την Καλλιθέα, τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, το Νέο Φάληρο, το Παγκράτι, τον Νέο Κόσμο, την Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την υπόλοιπη Αττική.

 

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, που περιλαμβάνουν τέσσερεις υπερσύγχρονους αυτόματους διαδρόμους τεχνικού ελέγχου, δίνουν την δυνατότητα εξυπηρέτησης με αξιοπιστία και υπευθυνότητα μεγάλου αριθμού οχημάτων καθημερινά. Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης (Ι.Χ.) αυτοκίνητα, αυτοκίνητα Δημόσιας Χρήσης (ΤΑΞΙ, Εκπαιδευτικά κ.α.), Μοτοσυκλέτες και Φορτηγά με βάρος έως 3.5 τόνους, απολαμβάνουν τις πιστοποιημένες κατά ELOT EN ISO 9001:2008 και IQNet υπηρεσίες μας από το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό στο άνετο και φιλόξενο περιβάλλον μας.

 

Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:30 έως τις 19:00 και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00, και σε 24ωρη βάση στο τηλεφωνικό μας κέντρο, βρισκόμαστε κοντά σας για να σας προσφέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό!