Καλέστε μας στο 11180 Κλείστε ραντεβού
Τώρα!

Υπηρεσίες

 

Κλείστε online το ραντεβού σας την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί!

H  ecocHecK το ΚΤΕΟ με την ευκολότερη πρόσβαση στην λεωφόρο Πειραιώς στο Μοσχάτο βρίσκεται κοντά σας όσο ποτέ, ώστε να σας προσφέρει υπηρεσίες ΚΤΕΟ υψηλής ποιότητας με γνώμονα την εξυπηρέτηση και διευκόλυνσή σας. Στην  ecocHecK πραγματοποιούμε:

Τεχνικό έλεγχο οχημάτων.

Τα καλοσυντηρημένα οχήματα που πληρούν τις απαιτήσεις ασφαλείας έχουν μικρότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε τροχαία ατυχήματα. Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων δεν πιστοποιεί μόνο την καλή κατάσταση των οχημάτων αλλά συμβάλλει και στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς ελέγχει κατά πόσο τα οχήματα πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας που ισχύουν από την ΕΕ και την νομοθεσία. Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων είναι ολιστικός και αφορά τον έλεγχο των εξής συστημάτων:

Εκούσιο έλεγχο οχημάτων

Πραγματοποιώντας εκούσιο έλεγχο ενδεχομένως να προληφθούν ζημιές και φθορές του οχήματός σας και κατεπέκταση να μειωθεί το κόστος επισκευής. Εκούσιος έλεγχος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κάθε ένα επί μέρους σύστημα του οχήματός σας μεμονωμένα ή και συνδυαστικά στα συστήματα που σας ενδιαφέρουν.

Έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Ο έλεγχος καυσαερίων αποτελεί ετήσια υποχρέωση των οδηγών, όταν η υπάρχει υποχρέωση για έλεγχο ΚΤΕΟ η κάρτα είναι ενσωματωμένη στο Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου και ισχύει για ένα έτος. Αντίθετα όταν το  Δελτίο Τεχνικού Ελέχγου είναι σε ισχύ ο οδήγος οφείλει πραγματοποιήσει έλεγχο καυσαερίων ώστε να προμηθευτεί κάρτα ελέγχου καυσαερίων. 

Ειδικό έλεγχο υγραεριοκίνησης

Η διενέργεια ειδικού ελεγχου υγραεριοκίνησης είναι απαραίτητη στα οχήματα που έχει τοποθετηθεί σύστημα υγραεριοκίνησης ώστε να μεταβληθεί η άδεια του οχήματος όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Ωστόσο, ο ειδικός έλεγχος υγραεριοκίνησης δεν υποκαθιστά τον αρχικό ή περιοδικό έλεγχο ΚΤΕΟ, ενημερωθείτε για τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τον ειδικό ελεγχο υγραεριοκίνησης.

Υπηρεσία Delivery KTEO

Ακόμη, σας προσφέρουμε την πρωτοποριακή υπηρεσία Delivery KTEO καλέστε μας τώρα στο 111 80 κλείστε ραντεβού ή ενημερωθείτε για τον έλεγχο ΚΤΕΟ του οχήματός σας!